25 februarie 2010

Nunta la romani (Zombie Land)

O ştire mi-a atras atenţia. Nu mare a fost mirarea când am primit un link din libertatea cu nunta românilor.
Judecând după ochii vineţi ai miresei, această nuntă nu ar fi trebuit să mai aibă loc. Cu toate acestea, domniţa nu a avut curaj să îl mai refuze încă o dată pe mire, aşa că i-a spus “da” şi în faţa Domnului, într-o biserică dintr-o aşezare de la malul mării.


Martori la eveniment le-au fost naşii şi câţiva copii de pe uliţă. Unul dintre nuntaşi s-a şi înnoit cu papuci şi a venit pregătit cu o sticlă de bere de colecţie, cu care să poată sărbători dragostea celor doi miri.


Cu aşa invitati din lumea de "dincolo"....cine nu ar fi mândru să facă o asemenea poză! Zombi Land...inspirat din România....ţara tuturor posibilitătilor! Mai lipsea un politician popular...sau de ce nu actuala ministră a turismului! Că doar în romania totul e posibil!
Apropo de posibilităţi: care ar fi posibilitatea ca:...un elefant să fie catapultat dintr-un avion aparţinând grădinii zoologice din Australia, iar în timp ce forţa gravitaţională a pământului atrage elefantul cu o viteza de 131km/h deasupra spaţiului aerian român. Un poliţist călare pe o lebădă, sa-l amendeze pe elefant, pentru că depăşeşte limita de viteză legală cu care elefanţii pot coborâ dintr-un avion, la o inaltime de 10.000 m altitudine. Asemeni cu poza făcută, rata probabilitatii ca acest lucru să se întâmple, este foarte MARE! Trăiască România! Ţara tuturor posibilităţilor!
Sursă: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu