20 ianuarie 2010

Din categoria..."Se întâmplă în România!"

Tot într-o zi în care navigam pe internet, tot căutând prin poze amuzante...am redescoperit creativitatea "Românească" ca la carte! Cu "cacofonia" de rigoare! Reclame care-şi bat singure "cuiul" în dos! Şi nu se mulţumesc doar cu unul singur...şi apoi peste 40.000 de articole de grădinărit! Hâta hangaru au....cei din reclama alăturată! Sau doar domnişoara din poză?!?






Începem de la maternitate...de când părinţii noştri ne aleg primul nume...BRED PIT.....clar...Ardelean....posibil...Oltean....în traducere...1.BRAD=PÂINE,2.PIT=PUŢ(GROAPĂ, GAURĂ) 1.+2.=PÂINE ÎNGROPATĂ! UN FEL DE STRIGOI! :P
Continuăm cu ceva poze de duh! Ca să înţelegem teoria numelor! În perioada sărbătorilor toţi avem parte de cozonac.....am găsit unul special!
Dacă sesizaţi vre-o problemă medicală apelaţi de urgenţă la medic! Au servicii complete, îmbălsămare, recuperare de organe...

Dăcă vă pasionează ghicitul în palmă....sau alte formă de abureală...apelaţi la: MAMA LUCICA....dezleagă de toate...şireturi...noduri...lănţişoare....brăţară!

Putem fi siguri de serviciile prin poştă! Ele sunt funcţionale şi sper să rămână aşa! Există varianta mult mai rapidă....mail-ul!

Şi cum să folosească toată lumea scrisori când noi nu suntem citeţi! Continuăm cu domeniul construcţii! România este în topul exportului de muncitori în domeniul acesta! Sunt curios dacă în afara ţării le ies la fel de bine construcţiile!?! Probabil o fi de la planurile de construcţie...sau inginerul purta ochelari prăfuiţi! Nu cred că o să mă lămuresc vreodată...cum au reuşit!?!



Probabil cei care au construit aşa ceva au şi o firmă care montează "aere" condiţionate!

În încheiere...piesa de rezistenţă! O declaraţie de avere a unui mic...deputat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu