14 ianuarie 2010

Destinaţii de vis

O locaţie în care oricine cred că ar visa să ajungă "Bora-Bora". Sper ca cel puţin o dată să ajung, cel mai probabil în luna de miere! Să stau rezemat într-un hamac la umbra unui cocotier (palmier), să-mi adie briza mării la ureche, fără poluare fonică, fără perturbare vizuală la vreo tanti mai la vârsta a III-a, care-n tinereţe nu a facut toples....şi acum face nudism! Fără manele, fără nămol de techirghiol, fără agitaţie pe o plajă aglomerată....relaxare totală!
Când vine vorba de bani, las imaginile să vorbească în locul meu...

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. stii cum e vorba aia... speranta moare ultima, mai ales la romani... bora bora asta costa cateva mii de euro lejer si crede-ma... chiar si in luna de miere iti vei dramui banii, mai ales cand vei vedea ca la nunta iese sau nu toata investitia si consoarta ti-a mai cerut si o rochie de mireasa de 2000E adusa din Spania, ca deh, vezi Doamne astea romanesti sunt "perdele"... asa a patit un prieten de-al meu si s-a multumit intr-un final cu un credit bancar pentru Tenerife... :)) da acum cine are rochita de domnita agatata pe umerash acasa? eeee... nevastuuuuica :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu dispera. Mai devreme sau mai tarziu, daca iti doresti cu adevarat... se implineste. Anul trecut, pe vremea asta eram in Maldive si concluzia mea a fost ca cine n-a fost acolo, a trait degeaba. Daca nu te balacesti in ocean, daca nu te tavalesti pe nisipul ala alb, daca nu simti briza(si pot continua asa pana maine) toate imaginile ale din poze, raman doar niste imagini.

    RăspundețiȘtergere