15 decembrie 2009

Atacul pensionarilor

În Germania, o gaşcă de pensionari denumită de către autorităţi "banda Geritol" au sechestrat patru zile un consultant financiar (James Arnburn), dupa ce toti si-au pierdut economiile de 2,5 milioane de euro din cauza crizei financiare.
Perioadă în care l-au legat, l-au interogat, l-au ars cu ţigara şi l-au bătut cu piciorul unui scaun. Într-un moment de neatenţie al bătrânilor, James a încercat sa fugă, a sarit gardul din jurul case şi a alergat prin ploaie, dar pensionarii l-au urmarit cu maşina, l-au prins şi l-au sechestrat din nou.


Bărbatul le-a propus să trimită un fax unei banci din Elveţia, pentru a le face rost de bani, dar in josul paginii le-a cerut celor de la bancă să apeleze poliţia.
Acum, pensionarii risca fiecare pana la 15 ani de inchisoare, iar consultantul a aflat ca cei 2,5 milioane de euro erau bani obtinuti ilegal.


În România nu cred că cereau aşa de putini bani, iar banda de bătrânei nu era formată din 3-4 "bătrânei prietenoşi" ci din recidivişti de la Jilava, masurile mai bune pentru securitate...şi de ce nu, pentru tortură ar fi făcut orice consultant să-şi golească contul!


Sursa: Bizar Bazar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu