31 ianuarie 2010

33 Different Ways To Lace Shoes

Pentru cei împătimiţi de look-ul adidaşilor sau în general al încălţămintei, am descoperit care este cel mai important lucru! Nu contează că sunt murdari de noroi sau vechi(vintage), nu contează dacă sunt ultimul răcnet! Orice adidas trebuie să aibă minim o pereche de  şireturi cât mai interesante. Desigur asortate, pentru clasici...sau cât mai aiurite, pentru cei mai excentrici! Spun minim...pentru că prefer varianta cu dublu şiret.
Şiret de pantofi a fost inventat în 1790 de către Harvey Kennedy. Deşi există unele surse care spun că acest lucru ar fi eronat şi inventatorul adevărat, este necunoscut. Este o realitate faptul că, înainte de 1790, nu au existat şireturi şi după 1790, Harvey Kennedy a realizat aproape două milioane şi jumătate de dolari (aproape o cincizeci de miliarde de dolari azi) din brevetul privind şiretul pantofilor de piele.

28 ianuarie 2010

Dansul Pinguinului

Radio ZU a lansat o campanie foarte haioasă contra guvernului Boc, denumită "Dansul pinguinului". Un clipulet amuzant ... merită vizualizat.


Se vehiculează un dans în grup de pinguini, cât mai curând! Mai multe detalii pe ZU!

Alba-Neagra PFAta

Proiect de lege al ministerului Muncii ce prevedea că persoanele care au venituri nesalariale, datorează contribuţii la pensii, calculate la întreg venitul realizat, eliminându-se posibilitatea existentă în prezent de a opta pentru suma asigurată.


Varianta din 26 ianuarie
„Venitul lunar asigurat este cel stabilit prin declaraţia individuală de asigurare şi care, anual, se regularizează pe baza declaraţiei privind veniturile realizate, depusă la organele fiscale, dacă diferenţa dintre veniturile realizate şi cele declarate este mai mare de 10%”. (articolul 11, aliniatul (2) ).

Varianta din 27 ianuarie
„Venitul lunar asigurat este cel stabilit prin declaraţia individuală de asigurare şi nu poate fi mai mic decât valoarea coeficientului de ierarhizare 1, utilizat in Legea salarizării unice (n.r. salariul minim din sectorul bugetar de 705 lei/lună) şi mai mare decat valoarea corespunzătoare a cinci salarii medii brute.”

20 ianuarie 2010

Din categoria..."Se întâmplă în România!"

Tot într-o zi în care navigam pe internet, tot căutând prin poze amuzante...am redescoperit creativitatea "Românească" ca la carte! Cu "cacofonia" de rigoare! Reclame care-şi bat singure "cuiul" în dos! Şi nu se mulţumesc doar cu unul singur...şi apoi peste 40.000 de articole de grădinărit! Hâta hangaru au....cei din reclama alăturată! Sau doar domnişoara din poză?!?

19 ianuarie 2010

How to End an argument

De câte ori aţi avut o ceartă şi în loc să se termine....unul dintre voi, tot continua...şi continua... Am soluţia perfectă în următorul clip! Ideală pentru tineri îndrăgostiţi, cât şi pentru cei căsătoriţi, de ceva timp.     Soluţia perfectă!

16 ianuarie 2010

IT Support vs ''Dumb" Client



Toată lumea cred că cel puţin o dată a fost nevoită să apeleze la Service-ul IT, sau cel puţin la un serviciu de consultanţă pentru o nelamurire, o părere, sau întregul pachet de îndrumare/ghidare. Lucrez în domeniu de ceva timp şi am auzit foarte multe ''bombe" dar acestea le întrec pe toate. De la IT-ist la IT-ist…topul este mult mai mare…am postat doar esenţialul. Următoarele caracteristici sunt un pamflet şi vor fi tratate ca atare. Nu doresc să jignesc pe nimeni şi nu doresc ca cineva să se regăsească în aceste tipuri de personaje.O să prezint doar câteva discuţii dintre client şi IT Support:

Paint ball Gang

Azi am fost la paint ball....şi ca un adevarat măcelar..cu sânge rece...fără satâr de această dată...am măcelărit tot ce se putea de la veveriţe, până la paparazzi. Regula nr. 1 în paint ball...împuşcă şi pe urmă întreabă ce vor!

14 ianuarie 2010

Destinaţii de vis

O locaţie în care oricine cred că ar visa să ajungă "Bora-Bora". Sper ca cel puţin o dată să ajung, cel mai probabil în luna de miere! Să stau rezemat într-un hamac la umbra unui cocotier (palmier), să-mi adie briza mării la ureche, fără poluare fonică, fără perturbare vizuală la vreo tanti mai la vârsta a III-a, care-n tinereţe nu a facut toples....şi acum face nudism! Fără manele, fără nămol de techirghiol, fără agitaţie pe o plajă aglomerată....relaxare totală!
Când vine vorba de bani, las imaginile să vorbească în locul meu...

Străini lipsiţi de-o limbă!


În general nu postez ceva vulgar, dar ceea ce urmează este prea "tare" să nu fie publicat!
Nu stiu dacă este adevărat sau doar o refulare a imaginaţiei, dar textul de mai jos se presupune a fi un mail trimis în cadrul unei multinaţionale.  ( cineva ar trebui să le spună că ''PLM" este mai nou semn de punctuaţie în România :), nu să-i lase să abereze în mailuri "oficiale". ) Mai ales că multinaţionala se preocupa de educarea persolanului român...măcar dacă se ocupau şi de plata lui, la fel ca ceilalţi angajaţi străini.
AVERTISMENT! TEXTUL DE MAI JOS CONTINE LIMBAJ LICENTIOS!

Avatar your self

Dacă vreodată aţi avut nevoie de un avatar, foto sau video, aici puteţi găsi câteva soluţii.
Începând de la tranformarea feţei dumneavoastră într-un ,,navi" din filmul Avatar sau cu usurinţă să creaţi filmuleţe 3D (gizmoz). Nu vă trebuie decât o poză clară şi puţină răbdare. Am o ideie si pentru cei pasionaţi de caricaturi 2D. Un link de unde pot crea avatare draguţe şi chiar un link de unde pot configura avatare south park!


13 ianuarie 2010

FILM vs REALITATE

Ce din ceea ce pare real în filme este şi ce de fapt pare real este trucaj. Lumea filmului decorată cu PC-ul. În filmuleţul următor sunt prezentate doar câteva trucuri pentru fundal video (suprapunerea fundalului). Vă doresc vizionare plăcută!


6 ianuarie 2010

Eroare în Photoshop ep. I


De ceva timp tot îmi bat capul cu Photoshop, să nu las urme la trucarea vreunei poze...pixeli albaştri sau mai cine ştie ce urme de trucuri ieftine. Pozele prezentate mai jos sunt dovadă că şi profesioniştii o mai dau în bară! Rău de tot :p !