21 iulie 2010

Exhumarea soţilor Ceausescu

"Astăzi, cadavrele vor fi exhumate pentru a obţine probe pentru testarea ADN-ului. Trebuie să ştim dacă ei sunt într-adevăr cei îngropaţi aici", a declarat ginerele Mircea Opran la un post de televiziune local, notează AFP.
Şi aşa a fost. Dimineaţă în jurul orei 9.00, o echipă de patologi şi angajaţi ai cimitirului au scos sicriul din lemn al soţilor Ceauşescu, au prelevat probe şi le-au pus în pungi de plastic, într-un proces care a durat mai mult de două ore.
Familia se îndoieşte că Ceauşeştii au fost cu adevărat îngropaţi în cimitirul Ghencea din Bucureşti. În urmă cu 21 de ani se presupune că au fost înmormântaţi după ceau fost executaţi. 
Misterul fam. Ceauşescu invadează România! Oare sunt înmormântaţi soţi Ceauşescu sau cele două cadavre sunt doar momeala unei muşamalizări?
Conspiraţia merge mai departe: Oare vor scoate la licitaţie gloanţele cu care au fost împuşcaţi? Ţinând cont de popularitatea fam. Ceausescu toate artifactele gasite in sicriu (dacă există) pot fi valorificate. Poate cine ştie...o sticlă de rachiu sau vin (de ce nu o întreagă cramă), nişte cârnaţi de pleşcoi şi câţiva trandafir, pantofi de firmă românească "GUBAN", tunele secrete de evadare....şi câte şi mai câte e posibil să găsească. Important...să caute unde trebuie. :P
După cum scenariul afişat de mulţi analişti politici de-a lungul timpului, soţii Ceauşescu nu au fost împuşcaţi ci au fost  tinuţi ascunşi în alte ţări comuniste. Probabil murind de bătrâneţe, ADN-ul a putut fi prelevat şi trimis cu mult timp înainte de dezhumare. Sau cine ştie....poate încă trăiesc.....
Misterul rămâne neelucidat, la fel ca şi prima aselenizare pe lună! 
Povestea continuă...


Sursa: Adevărul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu